dilluns, 27 d’abril del 2020

CATALÀ 6èB 27 D'ABRIL A L'1 DE MAIG



Bon dia xics! Vos sona? Esper que esteu bé i més animats ara que les coses sembla que comencen a millorar.
Vos envio feina per tota la setmana que inclou comprensió oral i escrita i expressió escrita.

TASCA1- .Aquesta feina té relació amb les dues versions de la llegenda de Sant Jordi de l'altre dia. Heu d'imaginar que fem un debat i que heu de defensar o la versió número 1 o la número 2, la que més vos agradi. Heu de donar la vostra opinió i defensar-la amb arguments, no basta dir que t'agrada més aquesta i ja està, l'heu de defensar.

TASCA2-Redacció: Títol “Primer dia de des-confinament total.” Ahir, segur que molts de vosaltres vàreu sortir de casa una estona. Podeu explicar quines sensacions vàreu tenir, què vàreu fer, amb qui, què vàreu veure diferent, etc... Els que no vàreu sortir, explicau el vostre dia a dia a casa i alguna anècdota.

TASCA3-Escoltar el conte “Perquè les persones són diferents” després fer un petit resum. També pots escriure un altre final que podria tenir aquest conte.


IMPORTANT: A tots els textos que escriviu, avaluaré bona presentació, faltes d'ortografia que hem estudiat, les idees exposades de forma ordenada amb connectors, comes i punts i que escriviu sobre el tema que es demana. Les tasques les heu d'entregar totes però només vos tornaré corregida una d'elles. Data d'entrega: DIVENDRES 1 DE MAIG de 9h a 14h
Moltes gràcies i una abraçada.

Júlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada