dimecres, 18 de març del 2020

A LOS BUENOS DIAAAAAAS 6èA!!!!

Hello to everyoneeeee!!! Com estan els meus nins estimats??💟.

Estau fent un poc d'exercici físic a casa? Pensau que és molt important no tansols pel cos si no per la ment! Ajuda a estar distrets de pantalles i concentrats amb el moviment. A més a més augmenta els nivells de l'hormona de la felicitat. Sabeu quina és? 🙋 Ho podeu cercar i si voleu m'ho deixau posat en els comentaris 😉. Me fa il·lusió quan veig que hi ha algun 🙊. La veritat és que tenc ganes de saber de voltros 💓.

Anam per feines nins!!! Vos deix les d'avui:

CATALÀ: Preparada la següent part del conte... Aquesta vegada amb el Petit Article com a protagonista. Una vegada llegit, feis un dibuix del personatge i després el que vos demana el conte. Al final, tindrem tots els personatges del conte amb exemples que vos serviran com a reforç.

EL PETIT ARTICLE

SOCIALS: Com estàvem fent a classe, continuarem amb les preguntes del tema. Aquí vos deixo l'enllaç. Copiau-les i contestau-les al quadern.

PREGUNTES DE SOCIALS

ANGLES: Na Marta i jo vos hem deixat les feines a fer en un altre apartat!

Això és tot per avui. Si teniu qualque dubte o el que sigui ja sabeu que me teniu sempre. Una abraçada colectivaaaa!!!!! UE UE UE UE 💓

Alicia

3 comentaris:

  1. Hola Alicia, no encuentro el apartado de ingles, me podrias indicar como lo encuentro?

    ResponElimina
  2. Hola! és just l'entrada del blog d'abans. mira de copiar i aferrar aquest link. Si no te surt. Enviam per email i t'ho pos. És que no sé qui ets i per tant no t'ho puc enviar. https://siseginesta.blogspot.com/2020/03/english-activities-18-03.html

    ResponElimina
  3. Ara he vist que ets na Delfi! mira a veure si te va be! (K)(K)(K) <3

    ResponElimina