dilluns, 16 de març del 2020

BON DIA ROPITS DE 6èA!!

Bon dia a tooots!! Com estau? Esper que tant voltros com les vostres families estigueu bé.
Com és dilluns i potser estau avorrits 😜 vos deix "un parell" de feines a fer 🙊.

CATALÀ: vos deix l'enllaç del conte del Sr. Sustantiu (que sé que vos agrada molt) i vull que a una fulla (no importa que sigui blanca. IMPORTANT: Que no tengui res escrit!!) me faceu el dibuix d'aquest personantge amb paraules per davora dels tipus de noms (propis, comuns...) que poden haver. Pensau en fer-lo súper bonic i pintar-lo bé. Després ho podrem penjar.

CONTE SR. SUBSTANTIU


LECTURA!! Per una altra banda, sabeu que cada dia dedicam a llegir una estoneta, és molt important que des de casa ho continueu fent (que no sigui només el que surt a la play...que ens coneixem! 😂😂😂) per tant, aprofitau si teniu llibres a casa o si no, vos propòs un joc per fomentar la lectura a través de l'ordinador, tablet...
Per poder accedir al joc vos heu de enregistrar amb un email, i jo vos hauria de donar un codi. Si vos interessa i els vostres pares vos donen permís, ells m'hauran d'emplenar el full que adjunt i podreu començar.


VIDEO PRESENTACIÓ TA-TUM ON ELS LLIBRES COBREN VIDA

AUTORITZACIÓ


ANGLÈS: Na Marta i jo ja vos hem penjat la feina a fer.



Això és tot per avui, demà un poquet més.


Des de casa vos enviï molta força per aquests dies. Si ho feim bé d'aqui poc podrem sortir al carrer amb normalitat.

Vos estim molt petits!

Alicia💗😘😘


#joemquedoacasa


2 comentaris:

  1. Tenim que fer amb les paraules propos y comuns un personatje?

    ResponElimina
  2. Bon diaa!! Com ens diu el conte hi ha diferent tipus de substantius. Per tant, de tots el tipus de substantius que ens explica vull que posseu uns quants (així com varem fer a classe). No importa que estiguin relacionats amb el personatge.
    Ànims!

    ResponElimina